Hírlevél

Keresés

Fali csobogó falikút

A fali csobogó nemcsak csobogóként használható, hanem falikútként is. Méretéből adódóan nagyon mutatós, a kert dísze és ékessége lehet. Látványos és nagyon szép.Termékeink kőből készülnek ezért az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenálló, fagyálló. Halásztelki telephelyükre érdemes ellátogatni választékunk kimeríthetetlen. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


69 000 Ft‎ áfával

K783

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Fali csobogó falikút

Ezt a fali kutat egybekötöttük a csobogóval nagyon különleges látványosság a kertben. Már jóval időszámításunk előtt, régmúlt civilizációk kertépítői is felismerték azt a tényt, hogy a víz csobogása kedvező hatással van az ember lelki világára, ezért ahol csak tehették, csobogókat építettek vendégeik és saját maguk gyönyörűségére. Megnyugtat, felüdít, kellemes képzeteket ébreszt és ezáltal az aktív pihenésnek, kikapcsolódásnak jelentős elemévé válhat a víz jelenléte.

Fali csobogó falikút webáruházunkban megrendelhető. Termékeink készlet függvényében átvehetők. A megrendelést követően informáljuk, hogy a választott termék rögtön átvehető illetve hosszabb időt igényel-e gyártása. Az esetben, ha hosszabb szállítási idő szükséges (fuvartól függően 2-4 hét) a termék megérkezésekor rögtön értesítjük vásárlónkat.

Méretek:

Magasság: 110cm

Tömeg: 180kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II.Rákóczi Fernc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066
Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés