Hírlevél

Keresés

Kerti csobogó fiú csigával

Csobogó látványa és csobogása nyugtató hatású, így ha van lehetősége, akkor használja ki és tegyen kertjébe egy ilyen kerti csodát. Ez a csobogó szinte már egy kisebb szökőkúttal is felér, látványban nagyon gazdag… 

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra! 

Bővebb leírás


76 000 Ft‎ áfával

K200

Csak elektronikusan

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Kerti csobogó fiú csigával

Ha nagyobb kerti létesítménynek, kerti tónak, szökőkútnak már nem jut hely a kertben, akkor válassza bátran ezt a közkedvelt csobogót akár teraszra, erkélyre, kisebb fácska alá helyezve életet vihet a kertjébe. Kültéri dekorációs termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. Fagyállóak, ezért télen is a kertben maradhatnak. Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől. Kültérben és beltérben egyaránt használható szobrok megrendelhetőek a webáruházunkból‎, vagy jöjjön el személyesen a halásztelki kőkereskedésünkbe, ahol több ezer kerti dísszel várjuk Önt és kedves családját.

Mérete:

Magasság: 135cm

Tömeg: 145 kgKosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés