Hírlevél

Keresés

Kerti csobogó webshop

Romantikus kert tulajdonosok kedvenc kerti dísze az új csobogó. Látványa akárhová is helyezi otthonában, kertjében elragadó és figyelemfelkeltő hatást fog vele elérni.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


145 000 Ft‎ áfával

K797/B


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Kerti csobogó webshop

Különlegességünk az időtállóság, szökőkutak óriási választékban, melyek nem egy két évre vannak gyártva. Termékünk kőzúzalékból készült, teljes mértékben ellentál az idő viszontagságainak, télen is kint hagyható ugyanis fagyálló. Remekül mutat a növények között. Magyarországon egyedüli képviseletei vagyunk ennek a különleges szökőkútnak.

Méretek:

Magasság:   146 cm

Szélesség:    79 cm

Átmérő:        48 cm

Tömeg:       149 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés