Kerti szobor nő sziklán ülő korsós vízköpő

Mi mindig megpróbálunk különleges funkciót hozzáadni a kültéri díszeinkhez, így ez a ülő nő csobogóként, szökőkút felső díszítő részeként, vagy csak kerti szoborként is használható. Igen dekoratív. Kerti tavak szélére vagy a kerti tóba talapzattal kiemelkedő dísz lehet, de akár egy sziklakert, vagy előkertben növények közzé is beültethetjük…

Méretekért kattintson a bővebb gombra!

Bővebb leírás


13 500 Ft‎ áfával

K249

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Kerti szobor nő sziklán ülő korsós vízköpő

Termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. Fagyállók, így télen sem szükséges fedett helyre vinni. Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől. A kültérben és beltérben egyaránt használható szobrok, vázák és kaspók megrendelhetőek a webáruházunkból‎, vagy látogasson el személyesen a halásztelki kőkereskedésünkbe, ahol több ezer kerti dísszel várjuk Önt és kedves családját.

Méretek:

Magasság: 60

Tömeg: 26Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztráció