Hírlevél

Keresés

Női szobor vízöntő kétkorsós

A kis kertünkhöz társuljon nagy fantázia! Lepjük meg a kertünkben sétálókat! Helyezzünk el kis szobrokat úgy, ahogy nagy kertekben szokás! A nagy talapzat helyet választhat termékeink közt kis talapzatot is, és máris kész a luxus kerti disz!

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás

Akció Akció!
13 500 Ft‎ áfával

K252


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Női szobor vízöntő kétkorsós

Látványos kis szobor, megvilágítva az esti órákban is gyönyörködhetünk benne. Igazi meghitt hangulatot teremt környezetünkben. A kő, mint természetes anyag, jól illeszkedik a növényekhez és a zöld környezetbe. Termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak és a fagynak teljes mértékben ellenállnak. Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől. Kültérben és beltérben egyaránt használható szobrok, vázák, kaspók a webáruházunkból‎, vagy személyesen a Halásztelki kőkereskedésünkből, ahol több ezer kerti dísszel várjuk Önt és kedves családját. Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltűntetettektől.

Méretek:

Magasság:75

Tömeg:15Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés