Ámor nyilas angyal vízköpő szobor

Ha van lehetősége, akkor használja ki és tegyen kertjébe egy ilyen csodát. A szobor látványát kiemelhetjük megvilágítással és talapzatra helyezéssel. A fényképek közt megtalálhatja szökőkút változatát is. Külön ajánlom esküvők, rendezvények díszítéseként.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


14 800 Ft‎ áfával

K272

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Ámor nyilas angyal vízköpő szobor

Kerti szobraink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. Mivel fagyállók, így az év 365 napján díszei lesznek a kertjének. Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A mítosz szerint ő a legifjabb és legszebb isten, akinek fegyvere egy kis kézi íj. Akit az ebből kilőtt vesszők eltalálnak, az nem fizikailag sebesül meg, hanem szerelembe esik. Ő maga egy halandó csodaszép lányba szeretett bele, és feleségül is vette. Kettejükről szóló történetében a lány kíváncsiságának engedve belenézett Venus szelencéjébe, és ettől mély álomba zuhant. Amor nyilaival leszedte feleségéről az átkot, kérésére Jupiter istenné emelte lányt, hogy a szerelmesek mindörökre házasok maradhassanak.

Méretek

Magasság: 78 cm

Tömeg: 23 kgKosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés