Hírlevél

Keresés

Fali csobogó oroszlános

Az oroszlános fali csobogó nemcsak csobogóként használható, hanem falikútként is. Méretéből adódóan nagyon mutatós, a kert dísze és ékessége lehet. Termékeink kőből készülnek ezért az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenálló, fagyálló. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


49 000 Ft‎ áfával

K520

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Fali csobogó oroszlános

Már jóval időszámításunk előtt, régmúlt civilizációk kertépítői is felismerték azt a tényt, hogy a víz csobogása kedvező hatással van az ember lelki világára, ezért ahol csak tehették, csobogókat építettek vendégeik és saját maguk gyönyörűségére. Megnyugtat, felüdít, kellemes képzeteket ébreszt és ezáltal az aktív pihenésnek, kikapcsolódásnak jelentős elemévé válhat a víz jelenléte.

Méretek:

Magasság: 103cm

Tömeg:       74kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Terméket házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066
Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés