Hírlevél

Keresés

Szobai szökőkút

A vizet a gazdagsággal, karrierrel, fellendüléssel hozzák kapcsolatba a feng shuiban, ami egyrészt igaz, hiszen a víz az élet forrása, nélküle semmi sincs. A folyók, tavak, tengerek közelében lévő települések gazdasági csomópontok, általában prosperálnak, míg víz nélkül a föld kiszárad, halott…

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


49 800 Ft‎ áfával

K576

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Szobai szökőkút

Egy zárt térben – lakás, üzlet – elhelyezett víz jó helyen csobogó, szökőkút, akvárium, medence pozitív hatással van az anyagi prosperitásra, rossz helyen viszont betegségeket, anyagi összeomlást okozhat. A kertünkben lévő úszómedence helyének megválasztásával fellendíthetjük anyagi helyzetünket, és vállalkozásunkra is kedvezően hat a kertben szakszerűen elhelyezett szökőkút. Kedvezőtlen elhelyezés hatására viszont negatív események sorozatát szabadíthatjuk magunkra.

Önnek is ilyen idilli környezetben teljenek napjai. E kategória ezeket a "gyönyörűségeket" mutatja be. Lepje meg szeretteit -vagy önmagát - termékeinkkel.

 

Méretek:

Magasság: cm

Tömeg: 67kgKosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés