Hírlevél

Keresés

Halacskás 2 szintes kerti csobogó

Óriás csobogó vagy kis szökőkút gyönyörű dísze lehet kertjének. A kerthez hozzá tartozik a hangulatos esték kialakítása is, a lágy világítás, fények és csillogás. Erre a legjobb megoldás egy kerti szökőkút. Látványos csörgedezés és a visszaverődő fények mellett az a megnyugtató, csilingelő hang, amit folyamatosan áraszt.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


95 000 Ft‎ áfával

K583


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Halacskás 2 szintes kerti csobogó

Mivel a csobogó kőzúzalékból készült, ezért időt-álló. Méretéből adódóan igen dekoratív lehet kertekben, közterületeken, vendéglátóhelyeken. A csobogó megvilágítva környezet izgalmas középpontjává válhat. Volt olyan, aki a káva részét tele ültette virágokkal, kaspónak használta nagyon dekoratív és szép látvány, ahogy körbe a vízcseppek helyet folyik le a virág. Ezt a megoldást ajánlom közterületekre, városszépítésre csodás kültéri emeletes virágtartóként.

Méretek:

Magasság:      102 cm + Figura

Tömeg:           165 kg

Mérete:     70 x 75 cm

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066
Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés