Hírlevél

Hintaágy a gyártótól

Minőségi tölgyfából készített extra erős hintaágy. Kérem, vegye figyelembe, hogy tölgyfából készült és nem fenyőből ez azért nagyon fontos, mert a fenyő időtállósága jóval kevesebb, mint a tölgyfáé és az ára is sokkal alacsonyabb. Két méretben gyártjuk a 160cm ülőfelületűt és a 195cm ülőfelületűt. Ajándék tetőponyvát adunk hintaágyunkhoz.  Méretekért és bővebb leírásért kérem, görgessen lejjebb.

Bővebb leírás

Akció Akció!
155 000 Ft‎ áfával

K1774


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Hintaágy a gyártótól

Ezt a hintaágyat nyugodt szível, ajánlom, nem egy két évig fogja használni. Az egyik legszebb hintaágyunk. A hintaágy ággyá alakítható egy mozdulattal. Extra erős teherbírással rendelkezik. Ülőfelülete a kisebbnek 160cm a nagyobbnak 195cm. Az ajándék ponyva 4 színben választható: mogyoró, tört fehér, narancssárga, sötétbarna.  Hinta ágy színét is kiválaszthatja: dió, mahagóni, paliszander. Az itt feltüntetet ár 191cm esre vonatkozik. (kisebb) A nagyobb ára külön megtalálható cikkszámon 

Méretek:

Magasság:

Ülőfelület hossza:160cm

Teljes hossza: 191cm

Tömeg: 130kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.
Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztráció