Hírlevél

Keresés

Fa pallók kőből luxus kerti járólapok

Akciósan raktárról akár másnapra is! Gyönyörű fa hatású padlólapok magas kopásállósággal! Kültérben használható, álomszép termék, megtévesztően eredeti fahatású. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás

Akció Akció!
3 500 Ft‎ áfával

K1343/B


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Fa pallók kőből luxus kerti járólapok

Ez a járólap üzletünkben ki van állítva. Megtekintheti Dunavarsányi kő kertünkben! Termékeink fagyállóak és időállóak.

Teljes mértékben ellenállnak az idő viszontagságainak és fagyállók. Nem nagy nyomással, préselve készülnek s ennek következtében a gyalogos forgalmi igények kifogástalan ellátása mellett nem alkalmasak nagy tömegű járművek megtartására.

Amennyiben valódi fa pallót használ, akkor azt rendszeresen kezelni kell a korhadás megelőzése céljából. Ez a termék azonban teljesen fahatású, viszont mivel kőből készült, így semmilyen kezelést nem igényel. Termékünk egyesíti a fa és a beton járólapok előnyeit!

Méretek:

Méretek: 70x24cm

Vastagság: 5cm

Tömeg: 17kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Terméket házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés