Kerti járólapok betonból fahatású félhold

Kerti járólapok betonból, fahatású kerti tipegők, kerti lépőkövek, kerti burkolatok a legszebb és egyben a legolcsóbb megoldás kerti utak kialakításához. Itt a Tavasz és itt az idő, hogy szebbé varázsolja Ön is a kertjét termékeinkkel. Fahatású kültéri járólapjaink egyedi technológiával készülnek, így kiválóan ellenállnak az időjárási körülményeknek… 

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


3 000 Ft‎ áfával

K810


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Kerti járólapok betonból fahatású félhold

Környezetünkben a kert fontos tényező. A családi házak és nyaralók szinte elképzelhetetlenek e szabad, zöldellő felületek nélkül. A kertekben különféle célú utak, pihenő- és parkoló terek is szükségesek, s mivel ezeket gyakran használjuk, felületüket burkolattal szokás időt állóbbá tenni.

Alkalmazási területek:
Teraszok, télikertek, medenceszegélyek, lépcsők, kert és ház körüli utak, előterek, árkádok, belső udvarok, járdák és borospincék.

Méretek:

Magasság: 5 cm

Átmérő: 50 cm

Tömeg: 17 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztráció