Hírlevél

Bakonyi tipegő kő

Kellemes természetes látványt adó, egyszerűen kivitelezhető kerti út. Lényege, hogy lapos köveket teszünk le az út kívánt vonalában olyan távolságra és térállásra egymástól, hogy egy-egy kényelmes lépéssel elérhető legyen a következő kő. A tipegőköveket, ha gyepben helyezzük el, akkor annyira süllyesszük le, hogy a nyírást ne akadályozzák majd.

Bővebb leírás


110 Ft‎ áfával

K423

Elérhető: Egyedi megrendelés alapján

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Bakonyi tipegő kő

A burkolandó felület és a burkolt felület között mindenkor van különbség a palettán az 1 m2 alapterületre rakott szabálytalan kövek csak abban az esetben adják ki az 1 m2 burkoló felületet, ha ugyanolyan módon fugával burkolnak velük, ezért pl. a szabálytalan lapterméknél szükséges egy kb. 5 – 10% -nyi ráhagyás az anyagszükséglet megállapításánál, szabás, vágás, törés, keskeny fuga esetén ennél több is lehet. A megadott súly-felület váltószámok a szállító által megadott viszonyszámok.

Kérem a kapcsolat menüpont alatt vegye fel cégünkkel a kapcsolatot. Bármilyen kérdése van a következő telefonszámon beszélje meg munkatársunkkal 06 70/299 20 66Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztráció