Hírlevél

Keresés

Macska kerti dísz kerti dekoráció

A Feng Shui szerint a macska szimbólum a házban és a ház körül. Alkalmazkodóképesség, a békés nyugalom jelentése. Bárhová tehetjük, titokzatos, mágikus erőt tulajdonítanak neki. Kültéri termékeink kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. Fagyállók, így állandó díszei lesznek a kertnek...

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


7 500 Ft‎ áfával

(árat csökkentettünk 0 %-al)

K174

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Macska kerti dísz kerti dekoráció

Kerti szobrokat, figurákat használhatja a kertje hangulatának fokozására, legyen az hóbortos, klasszikusan elegáns vagy vicces, de ezeknek tükrözniük kell a házigazda ízlését. A szobor vagy dísz felhívja a látogatók figyelmét, ezért az elhelyezés fontos. Színes változatát megtekintheti a színes kerti figurák menüpontban, természetesen más áron van, mint a natúr változata. Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől. Kültérben és beltérben egyaránt használható szobrok megrendelhetőek online a webáruházunkból‎, vagy személyesen látogasson el dunavarsányi kőkereskedésünkbe, ahol több ezer kerti dísszel várjuk Önt és kedves családját.

Méretek:
Magasság: 29cm
Tömeg: 6kgKosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés