Hírlevél

Keresés

Kerti csobogó kancsós

Óriás csobogó felér egy kisebb szökőkút látványával. A kancsóból a kagylóhéjba ereszkedő víz lágy, tiszta, nyugodt hangulatot teremt majd a kertjébe. Nyugodt vízfelület és a vízcsobogás egyik legfantasztikusabb hatása - a látványos csörgedezés és a visszaverődő fények mellett - az a megnyugtató, csilingelő hang, amit folyamatosan hallat.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás

Akció Akció!
95 000 Ft‎ áfával

(árat csökkentettünk 0 %-al)

K103

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Kerti csobogó kancsós

Mivel a csobogó kőzúzalékból készült ezért időtálló. Méretéből adódóan igen dekoratív lehet kertekben, közterületeken, vendéglátóhelyeken. A csobogó megvilágítva környezet izgalmas középpontjává válhat. Ráadásul a természetes alapanyagának köszönhetően remekül beleillik a zöld környezetbe is, kiválóan mutat a növényekkel együtt.

Méretek:
Magasság:  102 cm
Szélesség:    70 cm
Mélység:      75 cm
Tömeg:      146 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066
Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés