Kültéri szökőkút

Belső terek, közterek, szállodák, éttermek, vállalkozások, magánkert tulajdonosok figyelmébe ajánljuk szökőkutjainkat környezetük szebbé tételéhez.

Méretekért bővebb leírásért görgessen lejjebb..


Bővebb leírás

Akció Akció!
165 000 Ft‎ áfával

K1485A


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Kültéri szökőkút

A szökőkút ára a 2 emeletesre vonatkozik, a fotókon talál 3emeletest is melynek Kód száma: K1485 Ára: 195.000.-ft

Luxus és egyedi szökőkutak üzletek, plázák, vállalkozások, éttermek, kertek díszítéseként használjon szemet kápráztató egyedi szökőkutat, halásztelki díszkertünkben megtekinthető választékunk. Alapanyagának köszönhetően termékeink nem csak tartósak, de remekül illenek a növényekhez, gyönyörűen mutatnak a zöld környezetben. Fagyállóak, így nem kell gondoskodni a téli elhelyezésről sem.

 

Méretek:

Magassága:155cm

Széllessége: 52cm

Tömeg:  470kg

Házhozszállítás

A terméket házhoz szállítva kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítás nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  Webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314.Halásztelek II. Rákóczi Ferenc u.112. szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés