Hírlevél

Keresés

Eladó szökőkút kétszintes Ámor

Ajánljuk közterekre, vendéglátóhelyekre, nagy kerti felületekre, rendezvényekre dekorációként. Mindenhová, ahol szeretnénk látványban gazdag központi helyet kialakítani. Kültéri dekorációs termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak és fagyállóak.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás

Eladó szökőkút kétszintes Ámor

A nyugodt vízfelület és a vízcsobogás egyik legfantasztikusabb hatása a látványos csörgedezés és a visszaverődő fények mellett az a megnyugtató, csilingelő hang, amit folyamatosan hallat. Egyetlen szökőkúttal is felfrissíthetjük kertünk levegőjét. Helyezzük el a padok vagy egyéb kerti ülőalkalmatosságok közelében.  Kültérben és beltérben egyaránt használható szobrok, vázák, kaspók megrendelhetők online a webáruházunkból‎, vagy személyesen látogasson el a halásztelki kőkereskedésünkbe, ahol több ezer kerti dísszel várjuk Önt és kedves családját.

 

Méretek

Magasság: 190cm

Tömeg: 245kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II.Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066
Belépés/regisztrációKeresés