Hírlevél

Keresés

Fiú hallal 2 szintes szökőkút

A fiú hallal kerti szökőkút kiemelkedő dísze lesz kertjének az egyszerre vidám, könnyed, szép és kedves szobor dísznek köszönhetően. A víz közelsége, hogy a tudatalattinkban a kikapcsolódást, a felszabadultság érzését váltja ki, a feszültséget oldja. Mielőtt választana tekintse meg több méretben is!...

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


121 000 Ft‎ áfával

(árat csökkentettünk 0 %-al)

K73

Csak elektronikusan

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Fiú hallal 2 szintes szökőkút

 

Ajánljuk, mindenhova, ahol szeretnének látványban gazdag környezetet kialakítani. Kiváló választás közterületekre, vendéglátóhelyekre, nagy kerti felületekre, rendezvényekre dekorációként. A Kő, mint természetes anyag jól illeszkedik a növényekhez és a zöld környezetbe. Kültéri dekorációs termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak és fagyállóak. Ha a szökőkutat este, amikor besötétedik különböző színekkel megvilágítja, akkor szemet gyönyörködtető látványban lehet része, szinte egy művészi alkotást láthat a fények játéka által.

Méretek
Magasság: 132
Átmérő: 66
Tömeg: 117

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

 Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés