Hírlevél

Keresés

Fiú hallal négy szintes szökőkút

A víz elemet a kínaiak a jóléttel és a gazdagsággal társítják. A mozgásban lévő víz csobogó, szökőkút rengetek energiát chi-t termel. Ha nagyobb kerti létesítménynek, kerti tónak már nem jut hely a kertben, akkor válasszon bátran egy kültéri szökőkutat, hogy bevigye kertjébe a víz megnyugtató csobogását és látványát.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra! 

Bővebb leírás


295 000 Ft‎ áfával

(árat csökkentettünk 0 %-al)

K77

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Fiú hallal 4 szintes szökőkút

A káva részét tele ültetve virágokkal kaspónak virágtartóként használva nagyon dekoratív és szép látvány, ahogy körbe a vízcseppek helyet a virág folynak le. Közterületekre, városszépítésre csodás kültéri emeletes virágtartóként és szökőkútként is szemet gyönyörködtető látvány. Kültéri és köztéri dísz termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak, fagyállóak és kevésbé rongálhatók.

Méretek:
Magasság: 235cm
Átmérő:    129cm
Tömeg:     502kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Terméket házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066
Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés