Hírlevél

Keresés

Makkos két szintes nagy tálcás szökőkút

A makkos kerti szökőkúttat azoknak ajánljuk, akik az egyszerűbb, letisztult, tiszta formák kedvelői. A kültéri szökőkutat ajánljuk kertbe vagy az épület bejárata elé, bevásárló-központba, szállodába, étterembe, stb. Szökőkút vízképét halogén vagy LED lámpával lehet megvilágítani, mely nagyon szépen kiemeli a sejtelmes vonalait. Mielőtt választana tekintse meg több méretben is!… (Méretek lejjebb)

Bővebb leírás


117 500 Ft‎ áfával

(árat csökkentettünk 0 %-al)

K90

Csak elektronikusan

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Makkos két szintes nagy tálcás szökőkút

A víz elemet a kínaiak a jóléttel és a gazdagsággal társítják, ugyanakkor az utazással, a kommunikációval és a művészetekkel kapcsolatos rezgéseket is képviseli. A mozgásban lévő víz (patak, folyó, csobogó, szökőkút) rengetek energiát (chi-t) termel. A Feng Shui szerint keleten elhelyezve a szökőkút családi kapcsolatok megerősödését és a testi-lelki egészséget fogja elhozni. Délkeleten megjelenő szökőkút az áldás, boldogulás, könnyű előrejutás, a gazdagodás szellemét erősítik. Északon felállított csobogó, a munkában elért sikerekért felel.

Méretek:
Magasság: 136
Átmérő: 100
Tömeg: 220

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés