Hírlevél

Keresés

Faszenes grillsütő

A grill kis helyen is elfér a kertben. Praktikusan van kialakítva, a csald kényelmesen étkezni is tud a kőpadka részén. Felhasználhatók kültériben, anyaguk fagyálló és könnyen tisztítható. A kerti sütő alkalmas bográcsozásra, grillezésre, wok vagy borona tárcsázásra, szalonnasütésre. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra! 

Bővebb leírás

Akció Akció!
240 000 Ft‎ áfával

K597


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Faszenes grillsütő

Bár a kerti grillezést sokan férfias foglalatosságnak tartják, az egész család számára izgalmas és szórakoztató tevékenység lehet, főképp a hosszú nyári esték és hétvégék alkalmával. Az előkészületekből mindenki kiveheti a részét, a gyerekek pedig általában szívesen segítenek a hozzávalók elkészítésében. A sütő ára tartalmazza a grillt a 3 db padot, a grillrácsot, a tűzteret,a bográcstartó vasat. Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek. A fotókon látható kiegészítők az ár nem tartalmazza. Külön megvásárolható kérjen kedvezményes ajánlatott 06 70 299 2066 telefonszámon.

K1374 kód Kerti grill teljes felszeléssel

Méretek:

Magasság: 63 cm

Felső lap méret: 1 m X 1 m

Alsó lap talapzat: 70 x 70

Pad mérete: 1 m x 33 cm Magasság: 63 cm

Tömeg: 157 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066
Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés