Hírlevél

Keresés

Szobor vénusz törölközős

Egy szépen gondozott zöld udvarban jól kitűnnek a zöld növényzetből a fehér antik színű szobrok és formák.Termékeink minőségi közuzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak fagyállók. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!


Bővebb leírás

Akció Akció!
24 000 Ft‎ áfával

K244


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Szobor vénusz törölközős

Vénusz szobor új termékünk csodás látványos dísze lehet kertjének. Elkápráztatnak, ihletet adnak, megnyugtatnak, a kertek a szemre és a lélekre is hatással vannak. Hát, még ha díszítjük szoborral! 

A kültérben és beltérben egyaránt használható szobrok, vázák, kaspók megrendelhetők a webáruházunkból‎, vagy megtekintheti személyesen a Dunavarsányi kőkereskedésünkben, ahol több ezer kerti dísszel várjuk Önt és kedves családját.

Méretek:

Magasság: 91cm

Tömeg:     45kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336.Dunavarsány.Barátság.u.1.sz szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 

Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés