Hírlevél

Keresés

Kerti figura fekvő könyves lány

Sokan és sokszor foglalkoztak azzal, hogy az óvodai évek, az itt zajló tevékenységek, az első közösséggel kiépített kapcsolatok kihatnak személyiségünk fejlődésére. Fontossággal bír már az épület, a bejárati rész kinézete is. Ezért cégünk ajánlja iskolák, óvodák díszítéseként nagyon aranyos kőszobrainkat, melyek kedves gyermek alakzatokat formáznak, Pl: gyerekek macival, tanuló kislányszobor, stb.

Bővebb leírás


17 500 Ft‎ áfával

K619


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Kerti figura fekvő könyves lány

Vidám kerti figura fekvő könyves lány elragadóan aranyos kerti szobrocska, különösen ajánljuk iskolák, óvodák, udvar vagy bejárat díszítéseként. Mivel a szobrocska kőből készült, ezért teljesen ellenálló az idő viszontagságaival szemben. Természetes alapanyagról lévén szó, remekül mutat a zöld környezetben a növények mellet.

Méretek:

Szélesség: 26 cm

Magasság: 35 cm

Hossza: 50 cm

Tömeg: 29 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 
Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés