Hírlevél

Keresés

Turulmadár óriás kőszobor

Turulmadár óriás mérete miatt igen dekoratív. Különböző színekben rendelhető, a képek közt megtalálhatja a színskálánkat. Remekül mutat kerítés díszként, vagy oszlopra helyezve, de bárhova is helyezi el, látványban nem lesz hiány.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


86 000 Ft‎ áfával

K672


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Turulmadár óriás kőszobor

Minden népi monda és mitológia világának meg vannak a maga totem állatai... a magyar hiedelemvilág egyik legmeghatározóbb szereplője a turulmadár...

Termékünkhöz csak kiváló minőségű alapanyagot használtunk, ennek köszönhetően tartós, strapabíró és teljesen ellenáll a faggyal szemben. Ez a szobor ajándékként is kiváló választás, mely egy életen át a megajándékozó személyére fog emlékeztetni.

Méretek:

Magasság: 106 cm

Szélesség: 120 cm

Tömeg: 145 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés