Hírlevél

Keresés

Csobogó teraszra

Az új dekoratív csobogó termékeink kiemelkedő tagja. A csobogó akár kertben, akár teraszon, de még az erkélyen is kellemes és látványos a szemünk és fülünk számára. Bízom, benne egyre többen választják az otthoni relax eme formáját.Termékeink minőségi közuzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak fagyállók. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


66 900 Ft‎ áfával

K1820


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Csobogó teraszra

Van-e annál üdítőbb és megnyugtatóbb érzés, mint a kertünkben – vagy akár a lakásunkban – a víz békés csordogálását hallgatni? A víz közelsége, csobogásának hangja a természet egy szeletét csempészi otthonunk közelébe és kedvező hatással van az ember lelki világára is.  Mindemellett a mozgó víz, még ha csak kis hely is áll hozzá rendelkezésünkre, különleges hangulatot teremt, hangsúlyos pontjává válhat a kertünknek, teraszunknak. Egy csobogó vagy szökőkút megragadja a tekintetet, mérsékli az egyéb zajok zavaró hatását, és nem utolsósorban önálló dekoratív elemként is megállja a helyét.

Méretek:
Magasság: 130cm

Tömeg:      78kg

Tálca átmérő: 48cm

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány Barátság.u 1 sz alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés