Hírlevél

Keresés

Mobil kemence

A mobilkemence egy fatüzelésű kemence, amely azon túl, hogy magában hordozza a hagyományos épített kemencék legfontosabb jellemzőit, számos további előnyt kínál. A legújabb kemencénket, amit gurulós lábakkal is rendelhető, hogy könnyen mozdítható legyen a kertben vagy teraszon. Háromemeletes tepsi tartót raktunk bele mellyel könnyedén a tepsit csak betoljuk.  Bővebb leírásért gördítsen lejjebb..

Bővebb leírás


395 000 Ft‎ áfával

K1424


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Mobil kemence olcsón akciósan

Ez a gyönyörű magasított mobil kemence, a kemence családunk legújabb, máris nagyon népszerű darabja.A kemence-gurulós fékezhető kerekekkel, nagyon masszív állvánnyal könnyen egy kézzel mozdítható. Mivel nekünk fontos vásárlóink véleménye, az ő kívánságuk szerint kialakítottunk benne 3 tepsitartót- a szabvány tepsi méret alapján- és magasítottunk a sütőtéren, és az ajtón, hogy a káposztás edény is beleférjen. Így már kényelmesen, akár egyszerre több ételt is készíthet benne. Ez a kemence is úgy, mint a többi társa külön tűzrakó térrel rendelkezik, 30-40 perc alatt felfűti a sütőteret, nagyon jól tartja a hőt, mindkettő samott téglával van bélelve.

Kenyeret, kalácsot, húst mindent meglehet benne sütni.  . A fotókon látható tepsi otthoni sütőnkbe való :-) csak bemutatás erejéig raktuk bele, hogy láthassák a vásárlók, hogy az otthoni sütő tállal egy méretű, az árban a tepsi nincs benne. Továbbiakban már az új kemencéket 3 emeletesen gyártjuk .

Méretek:

Teljes magasság: 235cm

Kemence állvány nélküli méret: 94cm

Az állvány méret kerekekkel: 81cm Ha fixen szeretnék telepíteni, le lehet csavarozni a kerekeket ami, levesz a magasságból 15cm

Az állvány mérete: 77x77cm

Kémény magasság: 56cm

Sütőtér mélysége: 64,5cm

Sütőtér belső szélesség: 65cm

Belső sütőtér magasság: 59cm

Ajtó belső magasság: 44,5cm

Ajtó belső szélesség: 45cm

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336.Dunavarsány Barátság.utca.1.sz.. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Házhozszállítás

A kemencét házhoz szállítva kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Könnyedén otthonába visszük ezt a fantasztikus kerti kemencét!

Fontos információk, ha ezt a kerti kemencét választja.

A kemence télen is kint tartható csak a kemence kémény sapkáját kell betolni. Télen is használható. A kemence alsó terében kell a tüzet rakni nem a felső sütő térben.

Kemencénk kizárólag kültéri használatra készült! Az első begyújtáskor szárad ki a kemence, ezért páracseppek jelenhetnek meg az ajtókon.
Fontos, hogy 300 fok fölé soha ne fűtsük a kemencét!

Kérem, a kapcsolat menüpont alatt vegye fel cégünkkel a kapcsolatot, vagy ha bármilyen kérdése van a következő telefonszámon beszélje meg munkatársunkkal 06 70/299 2066 

Átvétel 2336 Dunavarsány Barátság.u.1

A gurulós állvány a kemencének nem tartozéka, az állvány ára br. 39.000
Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés