Hírlevél

Keresés

Deszka tipegő

Valódi fára emlékeztető, antikolt hatású, természetes alapanyagokból gyártott, fagyálló járdalapok közvetlenül a gyártótól. Környezetbarát technológia követelményeit betartva készülnek. Egy egész termékcsalád készült a fahatású termékekből. Méretekért és bővebb leírásért kérem, görgessen lejjebb.

Bővebb leírás


1 800 Ft‎ áfával

K2151


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Deszka tipegő

Nagy az ellenálló képességük a környezet hatásaival szemben, jól viselik a külső hőmérséklet-változást, valamint kopásállók és fagyállók.Csak gyalogos forgalomra lettek tervezve. Webáruházunkban megtalálhatja a kerti lámpástól kezdve a kerti fa virágládáig mind ugyanezzel a struktúrával. 

Méretek:

Méretek: 50X20cm

Vastagság: 4cm

Tömeg: 8kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Terméket házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány Barátság.u 1 sz alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés