Hírlevél

Keresés

Madáritató kerámia kő

Állatbarát kerttulajdonosok gyönyörködhetünk a csodaszép kis állatok fürdőzésében! Célunk praktikus és szép kerti dísz termékek gyártása, amelyek utánozhatatlanná varázsolja kertjét, otthonát. Termékeink minőségi közúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak fagyállók. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


6 500 Ft‎ áfával

K1935


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Madáritató kerámia kő

Kő madárfürdető és itató ajándékként is nagyon alkalmas. Praktikus és kedves kerti dísz kiegészítő, hisz nemcsak díszít, de oda is vonzza a madarakat kertjébe. Madaraink többségének naponta akár többször innia és fürödnie kell, mely a kánikulában különösen fontos.

Méretek:
Magasság: 6cm

Átmérő:   26cm

Tömeg:      4kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés