Hírlevél

Keresés

Római virágtál vagy madáritató tál

A római tál virágtartót előszeretettel vásárolják madáritatóként, mert van talp része stabilan áll a talpán. Termékeink minőségi kőzúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak fagyállók. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


12 900 Ft‎ áfával

K1937


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Római virágtál vagy madáritató tál

Látványos, ha a hozzáillő talapzatra helyezik a tálat.  Kiemeli a környezetből, fotókon csatoltunk olyan képet, amin az oszlopra van helyezve. Webáruházunkból megrendelhető az oszlop is cikkszáma: K1930. A virág tál alján van lyuk, amit bedugózunk, ha madáritatóként akarjuk használni. Tisztítása nagyon egyszerű csak kihúzzuk, a dugót a slaggal leöblítjük, visszadugózzuk, feltöltjük friss vízzel és már kész is. Fel szokott merülni a kérdés, hogy az oszlopra hogy lehet rögzíteni a tálat, a megoldás kültéri hőálló és fagyálló Mester Szilikon Tömítő Ragasztó.

Méretek:
Magasság: 23cm

Talp méret:  x  cm

Átmérő: 40cm

Tömeg:     16kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336.Dunavarsány. barátság.u.1.sz szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés