Hírlevél

Keresés

Kő madáritató - nagy

Luxus madáritató madárfürdető a kismadárkák nyáron előszeretettel használják fürdésre és szomjuk oltására ezt a kimondottan nekik kitalált itatót. Méretekért és bővebb leírásért kérem, görgessen lejjebb.

Bővebb leírás


30 000 Ft‎ áfával

K1356/D


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Luxus madáritató madárfürdető

Luxus madáritató madárfürdető kőből készült ezért az időtállósága kimagasló. Bírja az időjárás viszontagságait fagyálló. A madarak a vizet nemcsak szomjuk oltására használják. Életükben igen fontos szerepet játszik a rendszeres mosakodás, és a fürdőzést követő tollászkodás.

Méretek:

Magasság: 68 cm
Szélesség: 39 cm
súly: 40 kg

Rendelhető színek: bézs, barna szürke

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Munkatársunk a rendelés leadásától számított 1 munkanapon belül tájékoztatja Önt a szállítási költség pontos összegéről.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés