Hírlevél

Keresés

Gyöngykavicsos kocka virágláda

Ezekkel a termékeinkkel a kertkialakítás, az udvar és a közterület-szépítés terén nyújtunk esztétikus és tartós megoldásokat. Egy ötletes dekorációval, némi ügyességgel még szebbé és színesebbé varázsolhatjuk a környezetünket. A kő természetes anyag, ennek köszönhetően jól beleillik a zöld környezetbe.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra! 

Bővebb leírás


19 000 Ft‎ áfával

K348

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Gyöngykavicsos kocka virágláda

Mivel ezek a termékek az átlagosnál strapabíróbbak és kevésbé rongálhatóak, ezért alapvetően közterületek díszítéséhez ajánljuk. Termékeink minőségi kőzúzalékból és készülnek, teljes mértékben fagyállóak, minősége kimagaslóan magas. Méretükből adódóan dekoratív és látványban gazdag környezetet lehet kialakítani velük.

Méretek

Magasság:    34 cm

Szélesség:    40 cm

Hossza:        40 cm

Tömeg:        50 cm

Az oldalon szereplő adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza.

Telephelyi átvétel

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány Barátság u 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 Kosár  

A kosár üres


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés