Hírlevél

Keresés

Kerti grill és bográcsozó

Kerti grillezőnk könnyen összerakható előre legyártott elemekből.  Az új kerti grillezőnk bevezető áron kapható. Remekül lehet vele grillezni, bográcsozni, szalonnát sütni. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás

K2148


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Kerti grill és bográcsozó

Ha a szabadba a kertben sütögetne, a legjobb helyen jár! Szabadtéri sütés-főzéshez szükséges kerti kő grillezőket, bográcsozókat gyártunk nagy választékban.

Méretek:

Magasság: 67cm

Tömeg: 280kg

Fedlap : 105x105 cm

Tűztér: 55x55 cm

Alap: 83x83 cm

Anyaga: műkő és beton

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

Kerti sütő betonelemekből könnyedén a kertedben összeállítható. Minden tartozékkal felszereléssel.

A megrendelést követően informáljuk, hogy a választott termék rögtön átvehető illetve időt igényel-e gyártása.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II.Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066Belépés/regisztrációKeresés