Hírlevél

Keresés

Családi bográcsozó grillező padokkal

Bár a kerti grillezést sokan férfias foglalatosságnak tartják, az egész család számára izgalmas és szórakoztató tevékenység lehet a hosszú nyári esték és hétvégék alkalmával. Az előkészületekből mindenki kiveheti a részét, a gyerekek pedig általában szívesen segítenek a hozzávalók elkészítésében.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


260 000 Ft‎ áfával

K300


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Családi bográcsozó grillező padokkal 

A grill kisebb kertben is elfér, praktikusan van kialakítva, kényelmesen a csald étkezni is tud a kőpadka részén. Kerti grill termékeink a legjobb minőségű alapanyagokból és precíz technológiával készülnek. Felhasználhatók kültérben, anyaguk fagyálló és könnyen tisztítható. Matt és csiszolt felülettel vannak ellátva, melyek impregnáltak.

Méretek:

Magasság:             60 cm

Sütő felső lap: 110x95 cm

Alsó talp:          70x90 cm

Sütő tér:                50 cm /átmérő/

Pad: 1 m x 33 cm magassága: 43 cm

Tömeg:                  215 kg 

A sütő ára tartalmazza a grillt a 3 db padot, a grillrácsot, a tűzteret, bográcstartó vasat. Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek. A fotók közt látható kiegészítők a gumis párna ülőke, vagy a plusz pad vagy a wokos fedős edény a kiegészítőket az ár nem tartalmazza. Külön megvásárolható kérjen kedvezményes ajánlatott 06 70 299 2066 telefonszámon.

 

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

 

Házhozszállítás

 

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 

Telephelyi átvétel:

 

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés