Hírlevél

Keresés

Kerti grillező 1 előkészítő asztal

A Kerti-Áruda törekedik a tökéletes kerti grillezőkre, ezért a kerti sütőinkhez most már grill asztalt is gyártunk hogy többfunkciós, kerti konyhát létrehozhassunk. Minden típusa fagyálló, biztonságos, néhány elemből könnyen összeállítható.
Méretekért és leírásért kattintson a bővebben gombra.


Bővebb leírás

Kerti grillező 1 előkészítő asztal

 

A kerti asztalhoz gyártott grillezőt külön cikkszámon megvásárolható webáruházunkban. A kerti grillezőhöz gyártott asztalunk nagyon masszív. A grillező asztalhoz a faajtót külön lehet megrendelni az árban, nincs benne. Sokan nem is kérnek hozzá, mert, apró fával töltik fel a nyílást.

Méretek:

Magasság:
Hosszúság: 155cm
Szélesség: 90cm
Tömeg:1100kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

 

Házhozszállítás

 

A kerti grillezőt házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 

Telephelyi átvétel:

 

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II.Rákóczi Fernc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Belépés/regisztrációKeresés