Hírlevél

Keresés

Kerti csapok

A kút vasból, porfestéssel készül. Ellenáll az időjárás viszontagságainak és az idő vasfogának is. Modern és minimál kertek ideális kerti csapja. A fotók közt látható a talp rész, lefogatása ezáltal egyszerűen megoldható.

Bővebb leírás


54 000 Ft‎ áfával

K2150


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Kerti csapok

Már régen elmúltak azok az idők, mikor egy kerti csap nem állt másból, csak egy görbe csőből meg egy csaptelepből. Manapság rengeteg hasznos és praktikus megoldás létezik, amivel igazi dísszé változtathatjuk kertünket. Egy kerti csap igazi áldás lehet az ember számára, még akkor is, ha nem kifejezetten a kertjét szeretné vele öntözni. Az ár nem tartalmazza a csapfejet. Külön lehet kiválasztani és megvásárolni webáruházunkban. A csap 1/2 col-os.

 

Kút kapható antracit szürke és kovácsoltvas feketés színben


Méretek:

Magasság:  86cm

Szélessége( oszlop): 10x10cm

Szélessége( Talp): 20x20cm

Csap kiállás magasság: 77.5cm

Tömege:     13kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II.Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés