Hírlevél

Keresés

Pagoda kőlámpás nagy

Tegyük kertünkbe ez a gyönyörű pagoda lámpást és máris ázsiai hangulatú lesz a kertünk. Esetleg nézzen körül honlapunkon, ahol sok kőlámpást, pagoda lámpást talál ízlésének és kertje méretének megfelelően. Termékeink minőségi közuzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak fagyállók. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


28 000 Ft‎ áfával

K522

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Pagoda kőlámpás nagy

Ezeket a pagoda lámpásokat elsősorban a japán stílusú kertek kedvelőinek ajánljuk. A kínálatunkban szerepelnek még lámpások, mécsesek, Buddha szobrok a Japán kert építéséhez közkedveltek. Sas szobor webáruházunkban megrendelhető.

Termékeink készlet függvényében átvehetők. A megrendelést követően informáljuk, hogy a választott termék rögtön átvehető illetve hosszabb időt igényel-e gyártása. Az esetben, ha hosszabb szállítási idő szükséges (fuvartól függően 2-4 hét) a termék megérkezésekor rögtön értesítjük vásárlónkat.

Méretek:
Magasság: 63 cm
Tömeg: 60 kg
Alap méret:  cm

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II. Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066
Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés