Hírlevél

Keresés

Kerti dísz pagoda lámpás

A japánkertbéli kőlámpás az emberi jelenlétet szimbolizálja. A kőlámpásokat leggyakrabban a víz mellé helyezik, ezeknek azonban nem világító, hanem összekötő funkciója van, és a kettő a tó és lámpa együtt jelképezi a jint és a jangot, vagyis a tűz és víz hagyományosan férfias, illetve nőies jellegét. A mi lámpásunk funkciója, csak a díszítés. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás

Akció Akció!
15 500 Ft‎ áfával

K523


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Kerti dísz pagoda lámpás

Termékeink kőből készültek, az idő viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak és fagyállóak. Kőlámpásokat először Japánban használtak. A követ, mint alapanyagot a természet iránti tiszteletük jeléül választották. A lámpás önmagában is szimbólum, szintekre osztható. Kötelezően öt részből áll: a két felső ötöde az eget, a két alsó a földet, a középső ötöd pedig összekötő kapocsként, középen ég és föld között az embert jelképezi.

Méretek:

Magasság: 47cm

Tömeg: 15kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés