Hírlevél

Keresés

Japán kerti dísz lámpás

A megvilágítás érdekes és nagyon sokoldalú eszköze lehet a kert látványosabbá tételének. Termékeink minőségi közuzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak fagyállók. A növények által alkotott struktúrák egészen váratlan képet mutathatnak lámpafénynél. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás

K537


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Japán kerti dísz lámpás

Mivel először Japánban használtak kőből készült lámpásokat, így ez a termék a Japán stílusú kertek elengedhetetlen tartozéka. A követ, mint alapanyagot a természet iránti tisztelet jeléül választották.
Fontos szempont, hogy a megvilágítás idején a kert mely része látható az ablakokból, illetve az utcáról. Olyan konstrukció létrehozásával, amely szép ugyan, de csak akkor, ha direkt ezért egy adott ponthoz sétálunk, valószínűleg nem érdemes vesződni. Viszont a nappaliból, konyhából is látható, kivilágított kert sok örömet okozhat az év azon időszakaiban is, amikor amúgy nem nagyon járunk ki oda.

Méretek:

Magasság: 95cm

Tömeg:     85kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II. Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 Belépés/regisztrációKeresés