Hírlevél

Keresés

Pagoda kerti lámpás 2

Napközben a kikapcsolt lámpák természetesen a kertben maradnak, így megjelenésükkel bele kell olvadniuk annak stílusába, növényanyagába. A választék pedig meglehetősen széles a felhasznált anyagok és a formák tekintetében is. Termékeink minőségi közuzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak fagyállók.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás

Pagoda kerti lámpás 2

A magánkertek megvilágítása néhány éve vált elterjedt divattá. Pedig a kert használatának idejét a jó fények jelentősen megnövelhetik, nem is beszélve az esztétikai hatásokról.

Mivel először Japánban használtak kőből készült lámpásokat, így ez a termék a Japán stílusú kertek elengedhetetlen tartozéka. A követ, mint alapanyagot a természet iránti tisztelet jeléül választották.

Méretek:

Magasság: 56cm

Tömeg:   40kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II. Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 Belépés/regisztrációKeresés