Hírlevél

Keresés

Pagoda kerti lámpás 1

A kert díszkivilágítását adó fényforrások rendszerint nem falikarok vagy kandeláberek magasan elhelyezett lámpákkal, hanem alig térdmagasságig érő eszközök. Sokuk fénye lefelé világít, így miközben a lábunk előtti útszakaszt kerek fényfoltok sorával világítja meg, nem vakítja el az arra járót, és nem befolyásolja a sötétbe borult kert nyugalmát, intimitását.
Méretekért kattintson a bővebb gombra!

Bővebb leírás


16 500 Ft‎ áfával

K555


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Pagoda kerti lámpás 1

A kiválasztásnál a funkció mellett a kinézetre is oda kell figyelni, mert napközben a kikapcsolt lámpák természetesen a kertben maradnak, így megjelenésükkel bele kell olvadniuk annak stílusába, növényanyagába. Mivel ez a lámpa természetes alapanyagból készült, ennek köszönhetően remekül mutat a zöld környezetben. A választék pedig meglehetősen széles a felhasznált anyagok és a formák tekintetében is.

Méretek:

Magasság: 40 cm

Tömeg: 12 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás:

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés