Hírlevél

Keresés

Virágtartó talpas, bordás

Nagyon látványos kaspó, természetesen a bele ültetet virág is emeli a színvonalát. Ajánljuk díszítésre, kertekbe, előkertekbe teraszokra, közterekre, de udvarokra os kiválóan alkalmas. Termékeinkkel még szebbé és színesebbé teheti a környezetét.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás

Akció Akció!
19 500 Ft‎ áfával

(árat csökkentettünk 0 %-al)

K120

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Virágtartó talpas bordás

Szeretné a kertjét még színesebbé varázsolni? Egy ötletes dekorációval és némi ügyességgel könnyen elérheti ezt. Mivel természetes anyag a kő, ennek köszönhetően kiválóan mutat a növények között, remekül illik a zöld környezetbe. Virágtartó talpas, bordás különlegessége a talp része. Termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. Fagyállóak, ezért állandó díszei lesznek a kertjének.

Méretek:
Magasság: 43cm
Átmérő: 43cm
Tömeg: 37kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II. Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066
Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés