Hírlevél

Keresés

Kővirágtartók díszes, talpas

Egy kis ötletes dekorációval, némi ügyességgel még színesebbé és szebbé varázsolhatjuk a kertünket. Mivel természetes anyag a kő, ezért kiválóan illeszkedik a zöld környezetbe, tetszetős a növények között. Termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak és fagyállók.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


17 000 Ft‎ áfával

(árat csökkentettünk 0 %-al)

K121

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Kővirágtartók díszes, talpas

A kővirágtartók használatával a teraszokon, a kerthelységekben és a magánkertekben látványosságot eredményezhetünk. Különleges díszítést kedvelőknek ajánljuk. A Fényképeken több megoldásban látható. Kérem tekintse meg a hozzá való dísz oszlopainkat is, melyet külön oszlopok kategóriában találhat meg. Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.Webáruházunkban megrendelhető termékeink készlet függvényében átvehetők. A megrendelést követően informáljuk, hogy a választott termék rögtön átvehető illetve hosszabb időt igényel-e. Az esetben, ha hosszabb szállítási idő szükséges (fuvartól függően 2-4 hét) a termék megérkezésekor rögtön értesítjük vásárlónkat.

Méretek:
Magasság: 43cm
Átmérő: 46cm
Tömeg: 37kg

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II.Rákóczi Fernc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066
Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés