Hírlevél

Keresés

Ovális kaspó

Műkőből készült, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenáll, fagyálló. Látványos és nagyon szép napraforgó motívummal. Különlegesen szép beültetve egynyári virágokkal, vagy örökzöld növényekkel. Méretekért és bővebb leírásért görgessen lejjebb.


Bővebb leírás

Akció Akció!
12 000 Ft‎ áfával

K1696


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Ovális kaspó

A kaspó ovális nagyon bájos és retró motivmos falusi hangulatott kelt. A virágtartó előnye hogy nyáron nem forrósodik fel benne föld és jól tartja a nedveséget. A műanyag kaspókkal ellentétben jól fejlődik benne a növény és tartja a nedveséget. Akár beltérben vagy kültérben is díszítheti vele otthonát.

Méretek:

Magasság: 20cm

Tömeg: 80kg

Átmérő: 45x28cm

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II.Rákóczi Fernc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés