Hírlevél

Keresés

Kő virágtál öblös bordás

A bordás talpas kő virágtál bordás talpas szépsége az egyszerűségében rejlik. Nem elnyomja, hanem kiemeli majd virágainak a szépségét. Dísz oszlopra helyezve látványosságot eredményezhetünk. Kérem, hogy tekintse meg a hozzá való dísz oszlopainkat külön kategóriában.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás

Akció Akció!
12 900 Ft‎ áfával

K229

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Kő virágtál öblös bordás

Sajnos a fényképe nem adja vissza a termékünk igazi szépségét, és nagyságát. Ezért érdemes ellátogatni telephelyünkre. Mivel a kő természetes anyag, ezért remekül illik a növényekhez, kiválóan mutat a zöld környezetben. Termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. Fagyállók, ezért az év 365 napján a szabadban lehetnek.

Méretek:

Magasság: 37cm

Talp méret: 19x19cm

Átmérő belső:   24cm

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés