Hírlevél

Keresés

Fehérkavicsos virág láda kültéri 80cm

Ezek a dekorációs tárgyak az átlagosnál tartósabb és strapabíróbb minőségben készült, ezért alapvetően közterületek díszítésére ajánljuk. Termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, teljes mértékben fagyállók, minősége kimagasló. Méretükből adódóan dekoratív és látványban gazdag környezetet lehet kialakítani velük.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


38 000 Ft‎ áfával

K346


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Fehérkavicsos virág láda kültéri 80cm

Termékeink segítségével a kertkialakítás, udvar és közterület-szépítés terén kínálunk tartós és esztétikus megoldásokat. Ötletes dekorációval, némi ügyességgel még színesebbé és szebbé varázsolhatjuk környezetünket. Mivel a kő alapvetően természetes anyag, ezért remekül mutat a zöld környezetbe, minden növénnyel tetszetős.

Méretek

Magasság:  32 cm

Szélesség:  30 cm

Hossza:      80 cm

Tömeg:     115 kg

Az oldalon szereplő adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza.

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány Barátság u 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés