Hírlevél

Keresés

Virágláda kocka fehérköves

Termékeink segítségével a kertkialakítás, udvar és közterület-szépítés terén kínálunk hosszútávú, tartós és esztétikus megoldásokat. Ötletes dekorációval, némi ügyességgel még színesebbé és szebbé varázsolhatjuk környezetünket. A kő, mint természetes anyag, jól illeszkedik a növényekhez és a zöld környezetbe.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


21 000 Ft‎ áfával

K349

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Virágláda kocka fehérköves

Ezek a termékek az átlagosnál tartósabbak, strapabíróbbak és kevésbé rongálhatóak, így remek választás a közterületek díszítésére. Termékeink minőségi kőzúzalékból készülnek, teljes mértékben fagyállóak, minősége kimagasló. Méretükből adódóan dekoratív és látványban gazdag környezetet lehet kialakítani velük.

Méretek

Magasság: 34 cm

Szélesség: 40 cm

Hossza:     40 cm

Tömeg:     50 kg

Az oldalon szereplő adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza.

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány Barátság u 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066
Kosár  

A kosár üres


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés