Hírlevél

Keresés

Gyöngykavicsos virágtartó kaspó

Közterületek alapvetően a közösség céljait szolgálják díszítési célú kültéri dekorációs tárgyaink, melyek kevésbé rongálhatóak az átlagosnál, ráadásul strapabíróbbak is annál. Termékeink minőségi kőzúzalékból készülnek, teljes mértékben fagyállóak, minősége kimagasló. Méretükből adódóan dekoratív és látványban gazdag környezetet lehet kialakítani velük.

Bővebb leírás


21 000 Ft‎ áfával

K351

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Gyöngykavicsos virágtartó kaspó

Termékeink segítségével a kertkialakítás, udvar és közterület-szépítés terén kínálunk tartós és esztétikus megoldásokat. Ötletes dekorációval, némi ügyességgel még színesebbé és szebbé varázsolhatjuk környezetünket. Mivel kő természetes anyag, ennek köszönhetően a belőle készült termékek remekül bele illenek a zöld környezetbe, minden növénnyel jól mutatnak.

Méretek

Magasság: 34 cm

Átmérő:    45 cm

Tömeg:     50 kg

Az oldalon szereplő adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza.

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány Barátság u 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 Kosár  

A kosár üres


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés