Hírlevél

Keresés

Gyöngykavicsos nagy hatszög virágláda

Termékeinkkel a kertkialakítás, az udvar és közterület-szépítés terén kínálunk tartós és esztétikus megoldásokat. Unalmas és egyhangúnak érzed a kerted? Ezekkel a termékekkel egy kis színt vihetsz bele! A kő, mint természetes anyag, jól illeszkedik a növényekhez és a zöld környezetbe...

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás

Akció Akció!
15 900 Ft‎ áfával

K353


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Gyöngykavicsos nagy hatszög virágláda

Közterületek alapvetően közösség céljait szolgálják díszítési célú kültéri dekorációs tárgyaink, melyek az átlagosnál kevésbé rongálhatóak és strapabíróak. Termékeink minőségi kő zúzalékból és dán cementből készülnek, teljes mértékben fagyállóak, minősége kimagaslóan magas. Méretükből adódóan dekoratív és látványban gazdag környezetet lehet kialakítani velük.

Méretek:

Magasság: 32

Átmérő: 50

Tömeg: 45

Az oldalon szereplő adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza.

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány Barátság u 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés