Hírlevél

Keresés

Gyöngykavicsos kis hatszög kő kaspó

Közterületek alapvetően közösségi céljait szolgálják díszítési célú kültéri dekorációs tárgyaink, melyek kevésbé rongálhatóak és strapabíróak. Termékeink kiváló minőségű kő zúzalékból készülnek, teljes mértékben fagyállóak, minősége kimagasló. Méretekért kattintson a bővebb gombra! 

Bővebb leírás


8 500 Ft‎ áfával

K355

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Gyöngykavicsos kis hatszög kő kaspó

Termékeink segítségével a kertkialakítás, udvar és közterület-szépítés terén kínálunk tartós és esztétikus megoldásokat. Ötletes dekorációval, egy kis ügyességgel még színesebbé és szebbé varázsolhatjuk környezetünket. A kő természetes anyag, aminek köszönhetően jól illeszkedik a növényekhez és a zöld környezetbe.

Méretek

Magasság: 23 cm

Átmérő:    30 cm

Tömeg:     11 kg

Az oldalon szereplő adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza.

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány Barátság u 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés