Hírlevél

Keresés

Gyöngykavicsos nagy dézsa virágtartó

Ezek a termékek nagyon tartósak és strapabíróak, ezért kiváló választás a városok és falvak közterületeinek a díszítésére. Termékeink minőségi kőzúzalékból készülnek, teljes mértékben fagyállóak, minősége kimagasló. Nagyméretűek, ezért dekoratív és látványban gazdag környezetet lehet velük kialakítani.

Bővebb leírás


35 000 Ft‎ áfával

K357


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Gyöngykavicsos nagy dézsa virágtartó

Termékeink segítségével a kertkialakítás, udvar és közterület-szépítés terén kínálunk tartós és esztétikus megoldásokat. Ötletes dekorációval, némi ügyességgel még színesebbé és szebbé varázsolhatjuk környezetünket. Mivel a kő természetes anyag, ezért jól illeszkedik a növényekhez és a zöld környezetbe.

Méretek:

Magasság: 40 cm

Átmérő:     60 cm

Tömeg:      70 cm

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza.

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány Barátság u 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Az oldalon szereplő adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés